Cum sa lucrati cu programe 1C prin intermediul internetului?

1C online - lucru 1C prin intermediul internetului. Cum accesul la 1C?

Închiriezi program 1C și rulează-l prin intermediul internetului. Acesta lucreaza pentru tine 24 de ore pe zi, pe un server într- un centru de date.
 • Selectați programul. Citire gratuit cu orice program, situat în Showcase (magazinul nostru on-line 1C), studia și de a face alegerea ta!
 •  
 • Lucrul cu programe. De lucru cu 1C on-line (prin intermediul internetului), poate fi de oriunde : de la domiciliu, la birou sau pe drum! Într- un birou privat pentru utilizatorul în centrul de date creează o bază de date a programului 1C selectat. Dat automat modalitate de a conecta la o (eticheta), și puteți începe! Utilizatorul poate încărca, de asemenea, 1C dvs. de bază prin Internet la centrul de date și începe să lucreze cu ea. Dacă este necesar, toți utilizatorii pot obține suport tehnic.
 •  
 • Plasarea de date. Toate programele și datele sunt adăpostite și procesate pe serverele într- un centru de date sigur. Există programe și date 1C nu ar trebui să pună la nivel local, astfel încât acestea nu pot fi pierdute sau uitate. Indiferent de viteza șinumărul de utilizatori, datele sunt stocate într-un format sigur și productiv sub controlul unui server de baze de date puternic.
 •  
 • Politica de confidențialitate. Utilizatorii conectați prin conexiuni securizate. Toate datele sunt stocate într-un depozit sigur care pot fi accesate numai de desemnate de utilizator client cu drepturi administrative. Nu este necesar de a trimite orice parole de terțe părți. Citește mai mult.
 •  
 • Folosind un dispozitiv locală. Se poate lucra cu programe 1C prin Internet de pe orice dispozitiv accesibil (în conformitate cu caietul de sarcini), și de la oriunde în lume unde există o conexiune. În cazul în care utilizatorii au nevoie pentru a stoca datele de la dispozitivul, se poate genera un raport în program (fișier) și salvați la un dispozitiv local. Utilizatorii pot imprima , de asemenea, rapoarte pentru imprimante lor . Client numit administratorii pot salva o copie locală a software-ului de baze de date.
 •  
 • De actualizare și de modificare a programelor, membrii au acces deplin funcționalitatea completă 1C: Lucrul cu on-line 1C 1C: modul Enterprise și prin - WEB - interfață pentru Windows (acesta din urmă depinde de capacitățile programului), precum și cursa ca 1C: Configurator să pună în aplicare orice acțiune de către administrația sa de baze de date și de configurare modificări. Practic, toate aceste caracteristici nu sunt diferite de cele ca în cazul în care programul a fost instalat local 1C, cu excepția faptului că baza de date este stocată și calculele sunt efectuate de la distanță pe un server puternic securizat.
 •  
 • Plată.Fiecare program are propria rată . Plata este aleasă pentru numărul de conexiuni în avans pentru luna următoare. Remunerație tarifară constă în programul de titular de drepturi și plata pentru serviciile noastre . În tariful inclus deja toate costurile de echipamente, programe licențiate, suport tehnic, etc există un sistem de reducere. Plata este posibilă în moduri diferite, într- un birou privat oferă un pachet complet de documente contabile
 •  
 • De gestionare a cheltuielilor. Puteți întrerupe și relua utilizarea de programe 1C on-line , plata numai pentru datele de luni. Puteți ajusta numărul de utilizatori plătite (conexiuni), în funcție de caracterul sezonier al afacerii. Pot fi înghețate în momentul de plată a tarifului, și să plătească doar o taxă mică pentru stocarea de date.
 •  
 • Portabilitatea de independență a datelor. În orice moment, administratorul client poate descărca Clouds.md oriunde și de a salva baza de date sau de configurare. Ele pot fi instalate într-un alt loc și gata de utilizare, în funcție de disponibilitatea de 1C achiziționat. De exemplu, în cazul în care clientul decide să nu mai utilizați serviciile noastre, se poate se descărca, pentru a forma un program de baze de date și de configurare.
 
În serviciile pe care le concentrează pe standardul internațional de servicii IT ISO / IEC 20000. Procesele dezvoltate pentru a furniza servicii, interacțiunea cu clienții și furnizorii , rezolvarea problemelor și incidentelor, controlul modificărilor și eliberați programe de management.

Cum sa începeti  să utilizați programe 1C?

Alte răspunsuri pot fi găsite în secțiunea “Intrebari si Raspunsuri”