SOLUŢII

Arenda 1C online - server partajat

1C: Enterprise Online - un serviciu care piermite închirierea diferite programe 1C, inclusiv: Contabilitate, Contabilitate pentru întreprinderile comerciale, de contabilitate și de producție Enterprise, Soluții pentru industrie, Document Management și Customer Relationship Management.
Modelul de afaceri al Serviciului în astfel de termeni, de asemenea, cunoscut sub numele de "Software-ul ca un serviciu" sau "software la cerere" (limba engleză Software as a Service, abbr. SaaS sau Software on demand). 

1C serviciu online este situat în centrul de date industrial, pe tehnica sigura.
Angajațiilor  companiei, care închiriază 1C li se ofera o parolă personală, cu ajutorul pe care au posibilitatea să se conecteze la sistemul de pe orice calculator prin intermediul internetului fără a instala software suplimentar.
Техническое сопровождение, резервное копирование и обновление 1С выполняют наши специалисты.

Server dedicat 1C

Serverul dedicat 1C - este un serviciu in care vi se ofera VPS (server personal dedicat) in arenda.

Pe server deja este instalat windows 1C licentionat in regin 1C client -server. Дополнительно возможно арендовать 1С УПП, УТ и прочие конфигурации.

Serverul personal dedicat nu necesita instalatii suplimentare, toate setarile. le luam asupra noastra.

1C pentru magazine electronice

Aveti internet magazin? Apar intrebari de caracter fiscal sau evidenta contabila?

Solutia 1C pentru Internet magazin, luind in considerare specifica bissnesului dvs online.Sistema de evidenta, ca si singur magazinul , este situat prin retea de internet si nu necesita instalari locale. Specialistii nostri va pot ajuta sa instalati sistema de schimbare de date, intre magazin si 1C.

Comerţului mobil

Vinzari mobile dupa modelele SaaS - Este o optiune noua pentru organizatiile cu lucrul serviciilor agentiilor economici.

In loc de actualizarea sistemei informationale proprii, se foloseste sistemele pregatite gata arendate bissnes- aplicatii pentru agentii economici , formate in baza produselor Microsoft 1C Interprice si Mobi-C . Deasemenea  va piermite sa automatizati vinzarile mobile de la zero in cel mai scurt timp si cu cele mai minimale investitii.