Pentru agenţii

Invitam Organizatii si personae fizice, angajate in domeniul IT (web – development) de contabilitate, audit si consulting pentru colaborarea.

Cu ajutorul serviciului util si accesibil “Arenda 1С” veti putea acumula incredere fata de client si veti cistiga mai multi bani. Puteti atrage, sau sa ne recomandati atit companiilor mici, organizatiilor de stat, cit si organizatiilor mari. Va oferim o gama larga de produse si preturi.

Devenind partenerul nostru:

  • Dvs aveti o taxa fixa , din start cunoscuta pentru fiecare client:
  • Puteti avea de la 15% - 30% din plata efectuata fiecarui client, adus de dvs., pentru durata de utilizare a soft-ului (nu mai mult de 24 de luni) de la data primei plati.
  • Toti banii cistigati se acumuleaza in contul partenerului si se transmit in fiecare luna.
  • Nu va faceti griji, nu duceti raspundere. Toata responsabilitatea, toate lucrarile si posibilitatile cu clientii, compania Clouds.md (Contabilizare) preia.
  • Pretul pentru fiecare client este cunoscut clar in prealabil. Acest lucru inseamna ca si premia dvs, este clara in prealabil.Puteti propune clientului un pret obtimal , sa-l lasati la latitudunea clientului.
  • Va usurati lucru clientilor dvs. si reduceti cheltuielile lor pentru IT.
Partenerii cei mai succesi poti fi reprezentantii regionali, vor primi o suma mai mare de reducere, pentru permanenta achizitionare de client.

Noi va oferim un produs modern, de incredere , care este la fel interesant atit pentru companiile mici, cit si pentru companiile mari, pentru companiile publice si private. In lista noastra de produse, veti putea gasi programa care va va automatiza businessul dvs. Deasemenea, clientii pot plasa in Clouds.md configuratia dvs fie (tipica sau antipica).

Cum sa deveniti partener al Clouds.md?

Este destul sa va inregistrati pe sait, sa acceptati acordul cu partenerii in contul personal. În contul personal puteți edita informațiile de facturare, care va fi transferul de fonduri.

Agent poate fi orice persoană juridică (inclusiv un intreprenor individual), pe care puteți transfera remunirarea, în conformitate cu legislația Republicii Moldova. Remuneratia persoanelor fizice se achita conform contractului individual.

Fata de parteneri nu există cerințe de cooperare in exclusivitate.

Pentru a vă înregistra ca partener Clouds.md