Beneficiile platformei "1C:Enterprise 8"

Soluțiile aplicate dezvoltate pe platforma 1C: Enterprise 8 se disting printr-o interfață ergonomică, instrumente avansate de construire a raportării economice și analitice, noi oportunități de analiză și căutare a informațiilor, scalabilitate și performanță ridicate, abordări moderne de integrare, și ușurință în administrarea sistemului. Toate acestea ridică soluțile atât pentru instituțiile de stat și municipale, cât și pentru întreprinderile comerciale, la un nou nivel de automatizare.

„1C: Enterprise 8” acceptă funcționarea cu diverse SGBD - Microsoft SQL Server, PostgreSQL și sistemul de gestionare a bazelor de date de fișiere.

Serverul "1C: Enterprise 8" poate funcționa atât în ​​medii MS Windows, cât și Linux.

Aceasta asigura o alegere atunci când implementați arhitectura pe care va rula sistemul și posibilitatea de a utiliza software open source pentru a rula serverul și baza de date.

Platforma 1C: Enterprise 8 este certificată în conformitate cu cerințele de protecție împotriva accesului neautorizat la informații - 5 clase de securitate, în funcție de nivelul de control al absenței capacităților nedeclarate - 4 niveluri de control.

A fost confirmată posibilitatea utilizării platformei 1C: Enterprise 8.3 pentru a proteja informațiile din sistemele de informații cu date personale până la clasa 1 inclusiv.