Despre noi

Noi propunem folosirea programelor 1C si lucrul cu serverul 1C.

In prezent Clouds.MD este unicul furnizor al 1C in Arenda din Moldova.

Misiunea noastra – sa eliberam oamenii si companiile de aspectele tehnice si de rutina (in diviziunea tehnologiilor informative pentru bussines) în favoarea muncii de creație și de petrecere a timpului liber.
Pentru asta, trebuie de rezolvat doua probleme:
  • Propunem o soluție care va face tehnologia informației mai ieftin, și utilizarea lor mai ușor și mai sigur!
  • Propunem o soluție care permite persoanelor și organizațiilor dezvoltarea cu succes a tehnologiilor avansate de IT și să le utilizeze pentru a rezolva problemele specifice pentru viața de zi cu zi sau de inovație.
Până de curând, atenția a șefilor de organizații și resurse s-au cheltuit în principal pe achiziționarea de fier, și a programelor lor de sprijin.

Vrem sa eliberam de timp și de bani companiile oamenilor din această povară. Noi credem că mult mai important este să-și petreacă timpul și bani pe formare și dezvoltare a personalului, precum și optimizarea proceselor de afaceri în cadrul organizației. Succesul de proiecte de automatizare nu depinde acum de factori tehnici, precum și nivelul de management corporativ și personal.

Vrem să oferim clienților noștri o lista de programe gratuite pentru a face cunostinta cu ele. înainte de a le utiliza, și puteți plasa 1C -ul de bază pentru serverul nostru. Dezvoltatorii de software și consultanți noua abordare se va concentra pe dezvoltarea și furnizarea de servicii, și nu pentru a umfla cheltuielile cu personalul de vânzări și de marketing.

În Occident, acest model de afaceri numit Software as a Service, și a distribuit deja mai mult de 10 ani în țările de conducere. Clientul nu este nevoit să cumpere, a instala și de a menține servere și software, pentru ea o companie specializata furnizarea de servicii mai ieftine, mai ușor și mai sigure face. Acum, aceste avantaje sunt disponibile pentru tine pe naționala platforma "1C: Enterprise" funcționalitate care vă permite să accesați un 1C server de la distanță.

Programe Clouds.MD concentreze pe furnizarea de formularul de mai jos
  • soluții pentru platforma "1C Enterprise"
  • 1C Customer Relationship Management (CRM)
  • 1C Document
Noi credem ca acest lider platformă pentru automatizarea sarcinilor de afaceri de evoluțiile interne, care pot concura cu omologii de conducere din lume.

Împreună cu privire la evoluțiile interne, noi oferim cea mai bună experiență internațională în furnizarea de servicii. Ne concentrăm pe cele mai bune practici și standarde internaționale, în special la standardele internaționale de servicii și securitate a datelor ISO / IEC 20000 și ISO / IEC 27000.

Noi nu promovează nici dezvoltatorii de produse specifice la 1C sau furnizorii de servicii de 1C.

Sarcina noastră - pentru este sa vă oferim cu vitrina cea mai completă de programe pentru "1C: Enterprise 8" și servicii conexe. Alegere - pentru tine!

Odată cu dezvoltarea de IT decalaj tot mai perceptibilă între utilizatori și cunoștințe specifice "răsturnări de situație" programe. Mai departe, mai scump devine de a utiliza noua tehnologie, datorită complexității de aplicare și sprijinul lor. Nu întâmplător sunt imense unele lucruri răspândite sunt puternice și totuși ușor de a gestiona.

În scopul de a permite oamenilor să dezvolte încredere tehnologiilor informaționale și a le aplica la problemele lor practice - ajuta inteligența colectivă. Ne invita experți 1C la munca în echipă și premiruem cel mai bine. În Occident, această zonă se numește colectiv de informații sau de minte mulțimile. Împreună putem găsi soluții de probleme mult mai rapid și mai eficient decât pierzi timpul pe studiu și proba singur.