Arenda 1C și
server dedicat.
Care e diferența?
MAI MULT »
Sistemele de contabilitate ONLINE
(Software-ul de contabilitate Online)

Fixarea timpului de lucru
(Time Accounting Management Software - TAMS)


WEB VERSIUNEA 1C
PENTRU
CLIENTII ÎNREGISTRATI
CONTUL PERSONAL
ȘI
PLATĂ
WEB versiunea 1C
pentru Clientii de test
Înregistrare
clienti noi

Arenda 1C
Noi, va oferim soft-uri 1C, care lucreaza intr-un centru de securitate de date si functioneaza 24 de ore, 7 zile pe saptmiina. Puteti alege din lista noastra de produse 1C in chirie si platiti doar pentru locurile de munca vizate , si numai pe perioada de folosire.

Dvs. va puteti folosi de Programa 1C din orice punct al lumii, de la orice calculator sau alte tehnologii (care dispun de cerintele tehnice). Nu este nevoie sa cumparati server si programe scumpe, de asta avem grija noi. Puteti rula o mica companie , puteti organiza sisteme corporative , sau sa uniti diferite baze filialelor inndepartate intr-o singura programa.
Câştigaţi impreuna cu noi
Invitam organizații și personae fizice, angajate in domeniul IT (web – development) de contabilitate, audit și consulting pentru colaborarea.

Cu ajutorul serviciului util și accesibil “Arenda 1С” veți putea acumula incredere fața de client și veți cișt
Server dedicat 1C
Pentru întreprinderile mijlocii și mari oferim in arenda server dedicat 1C:Enterprise.
Pentru organizația Dumneavoastră este alocat un server virtual separat care se află în centrul de date. Accesul la server se efectuaza print-un internet canal protejat cu ajutorul unui login si unei parole. Instalarea adaugatoare a programei in calculatoarele utilizatorilor nu este nevoie.
1C pentru magazine electronice
Dvs. aveti internet magazin? Asupra organizației intervin intrebari fiscale, contabile și evidenței marfei?
Solutia "1C pentru Internet-Magazin" inbunatațește specifica business-online Dvs. Sistemul de contabilitate, precum și singur magazinul este situat pe internet si nu necesita instalare pe computere locale. Specialiștii noștri va vor ajuta sa instalți schimbare de date dintre magazin și 1C.