Avantajele dvs

Avantajele Dvs:
Mai ieftin, decit sa cumparati 1C
  • Nu este nevoie sa investiti în achiziționarea de software și servere
  • Excludeti costurile de reinnoirea și upgrade-uri de servere și programe
  • Vă reduce costurile pentru personal
Mai simplu
  • Calificarea alegerei programei necesare
  • Nu este nevoie sa selectati și sa aprovizionati "fier"
  • Accesul la programele de pretutindeni
Mai sigur
  • În general, software-ul TIER3 nivel de centru de date este mult mai mare decât cea a unui birou tradițional

Avantajele de închiriere aplicații de business

In mod traditional, companiile sunt nevoite să proiecteze, să implementeze și să mențină infrastructura lor IT, care presupune costuri semnificative. Aplicații de business model de la leasing ofera companiilor o altă alternativă.

Astăzi este posibil conectarea la infrastructura IT gata pentru angajatii companiei colaborare într-un spațiu informațional unic pe internet. Recent, modelul de aplicații de business de inchiriat ( SaaS ) a devenit larg răspândită în multe țări dezvoltate, datorita beneficiilor pe care le aduce pentru firme de toate mărimile și tipurile.

Aici sunt unele fapte care fac clienții utilizează modelul de "aplicații de business de inchiriat":

Disponibilitate de oriunde

- Dacă folosiți "aplicații de afaceri in chirie" programul disponibile pentru utilizatorii de la orice calculator, în orice moment și de oriunde . Pentru a utiliza aplicația aveți nevoie doar de un calculator sau alt dispozitiv conectat la Internet.

Lipsa de costuri inițiale

- Pentru utilizarea “aplicații de business” compania plateste o taxa lunara . Furnizor de aplicații de business de inchiriat te cu toate aspectele privind gestionarea infrastructurii IT. Compania nu isi asuma nici costuri pentru achiziționarea de licențe software, pentru achiziționarea de servere și alte echipamente auxiliare include administratorii de sistem.

Sistemul este întotdeauna actual

- Furnizor de aplicații de business sprijina în mod impecabil mereu sistemul ca, instalațiile cu toate actualizările de software ca upgrade-uri de echipamente necesare. Compania nu cheltuie bani pentru a moderniza sistemul in timpul de creștere a numărului de utilizatori.

Nu sunt probleme cu integrarea aplicațiilor

- Odată cu creșterea numărului de cereri ridică cu siguranță problema muncii lor comune. De exemplu, datele de la subsistemul de tranzacționare trebuie să se încadreze în contabilitatea. Când toate aplicațiile de afaceri se execută într-un spațiu informațional unic, informațiile despre activitate schimbul de rezolvat destul de ușor și nu necesită timp și cheltuieli semnificative.

De ce managerii de top alege aplicațiile de afaceri de închiriere
- Aplicații de business model de închiriere de popularitate este în creștere datorită ușurinței de implementare și costuri reduse de proprietate. Această abordare permite companiei să crească la fel de rapid cum este necesar, fără investiții suplimentare în echipamente mai puternice sau extinderea de personal profesioniști IT.

- Cel mai recent sondaj de manageri IT realizat de Forrester Research, a arătat că acestea sunt mult mai înclinați să gazduire ( închiriere ), aplicații de afaceri ca o modalitate de a le scuti presiunilor puse de nevoia de a sprijini aplicațiile de business non- critice , cum ar fi , de exemplu , CRM - sistem sau " Managementul Resurselor Umane ". În plus , modelul cu plan de plată lunară permite un buget stabil, IT uniformă.