Mai simplu

Avantajele Dumneavoastra: Mai ușor de-a închiria 1C, decât a cumpara

Uitati-va de cite probleme va scuteaza inchirierea programei 1C
 • Alegerea calificata a programei dorite
  Mai bine sa vedeti o dată - decât să auzi de o sută de ori. Puteți încerca orice 1C program gratuit și să faceti o decizie informată cu privire la utilizarea acestuia.
   
 • Selectarea și livrarea de "hardware" («fier»)
  Lasa-ti aceste preocupări pe noi. Pur și simplu conectați la programul de la orice stație de lucru, precum și modul de instalare și configurare a serverelor lasa-ti pe seama specialiștii noștri. Puteți uita de sprijinul serverele lor pentru aplicații. De la client necesită doar prezența de stații de lucru care îndeplinesc cerințele tehnice.
   
 • Instalare și implementare pentru utilizatori
  Acum, nu este nevoie să instalați un nou program, pentru a optimiza de server și alte componente hardware. Pur și simplu selectați 1C program Showcase, încercați-l - și începeti să-l utilizați! Conexiune nou utilizator este suficient pentru a da o etichetă - și el e gata să lucreze. Cu aceeași ușurință, puteți administra conexiunea.
   
 • Livrare și Quick Start 1C!
  În orice moment, puteți încerca orice program de la 1C. Dacă v-a plăcut - ai acces la ea imediat după plata. Nu așteptați pentru livrare, organizati si conectați.
   
 • Acces de oriunde
  Acum puteți lucra cu programe 1C de la domiciliu, birou, cafenea sau orice alt loc în care există o legătură! Noi oferim accesul utilizatorilor fixe și mobile, în orice moment, de oriunde din lume. Indiferent de locul unde este înregistrat și să fie difuzate afacerea Dvs. - aveți acces sigur la toate datele și programele dumneavoastră 1C!
   
 • Bază comună pentru centrul și locații de la distanță și sucursale
  Puteți combina toate locațiile lor de la distanță într-o singură bază de date ! Noi oferim acces pentru toți utilizatorii în orice moment , de oriunde din lume. Crearea unei singure baze de date, puteți scăpa de problemele persistente cu schimbul de date între bazele de date și de monitorizare depanare. Conducere imediat și va fi întotdeauna vizibilă cu privire la situațiile financiare consolidate ale companiei.
   
 • Simplu Magazin Online
  Ai posibilitatea de a efectua comenzi de livrare instantanee de pe Internet la baza de date pentru a încorpora un depozit non-stop on-line. Site-ul poate fi într-un singur loc 1C baza - într-un alt. Schimbul de date automat între 1C și site-ul de Internet.
   
 • Acces de la orice dispozitiv
  Puteți rula programe de pe orice dispozitiv (Mac, compatibile, iPhone / iPad, smartphone-uri compatibile Windows, etc), care pot fi lansate WEB - brazuer, și de la orice dispozitiv, în cazul în care acesta poate fi difuzate Remote Desktop (Remote Desktop, specifică cerințele tehnice care sunt specificate pentru fiecare program). Pentru dispozitivele locale, de obicei, nu au cerințe ridicate de performanță, deoarece calculele sunt realizate pe un server de la distanță.
   
 • Actualizări 1C
  Aceasta este, de asemenea, problema noastră - experții noștri va actualiza software-ul de pe server, o fac cu un avertisment, în mod curent și în timpul perioadelor de activitate minimă de utilizatori.
   
 • МScalabilitate
  Puteți crește flexibil sau de a reduce numărul de utilizatori 1C după dezvoltarea afacerii dumneavoastră. În cazul în care afacerea ta creste, nu aveți nevoie sa mariti "hardware", sau cumpăra o mulțime de programe de pre- licențiere. Atunci când este necesar - obligarea doar licența pentru noi conexiuni, și da noi utilizatori comenzi rapide de acces!
  În cazul în care numărul de utilizatori a scăzut, atunci trebuie doar să renunțe chirie locuri de muncă care nu sunt necesare și să plătească doar pentru fel de mult ca ai nevoie!
   
 • Nici o dependență!
  În orice moment pe care o alegeți să nu utilizeze programul sau serviciul nostru . Vă puteți ridica datele lor de utilizare în altă parte. Este posibil să nu mai utilizați programul la momentul respectiv, pentru a "îngheța" contul dumneavoastră, și du-te înapoi la ajutorul programului atunci când este necesar.
   
 • Gama de servicii
  Puteți alege nu numai programul, ci, de asemenea, optim pentru furnizorul de servicii de deservire. Puteți găsi rating-ul acestei companii pentru a vedea dezvoltarea și de a face alegerea potrivita!
   
 • Integrare
  Puteți integra aceste programe cu alte programe pe care le utilizați (de exemplu, "Bank - client"), site-uri și alte sisteme. Noi oferim accesul necesar la tehnicienii.
   
 • Predictibilitatea costurilor
  Selectarea unui plan tarifar pentru tine, veți obține un calendar clar și previzibil de plăți. Probabilitatea de schimbare este mult mai mic decât riscul de costuri neașteptate pentru a găsi un nou administrator, repararea și extinderea propriile servere, incidente eliminarea, etc..
   
Și nu este vorba doar de efecte pentru a simplifica munca ta. Puteți calcula cât de mult timp Dvs. și colegii dvs. pierdeti pe aspectele tehnice, există multe programe și achiziționarea de hardware, cât de mult este salariul de tehnicieni. Și comparati aceste costuri cu costul de serviciile noastre!

Serviciile noastre sunt concepute astfel încât să vă puteți concentra asupra afacerii Dvs. si uitati de problemele de IT. Concentrati-va asupra afacerii Dvs., mai degrabă decât probleme tehnice!

Răspunsuri la alte întrebări de interes pot fi găsite în secțiunea “Întrebări și Răspunsuri“.