Cerinţe tehnice

Principala și unica cerința pentru accesul la programe 1C - computer trebuie să aibă o conexiune la Internet.

Alte cerințe depind de platforma 1C pentru care programul este scris, vă conectați, și cerințele programului (enumerate în vitrina pentru programul selectat).

Programe de pe platforma «1C : Enterprise 8»

Pentru a lucra cu programele de pe platforma "1C: Enterprise 8" modul subțire sau calculator WEB-client trebuie să îndeplinească cerințele companiei "1C" pentru stații de lucru..

Enumerate în tabelul de mai jos: Moduri de programe pe o platformă de "1C Enterprise 8" a alerga:
Regim Pornirea Programei Posibil pornirea prin intermediul subțire
Thin Client sau WEB-client (fără "Remote Desktop")
Abilitatea de a rula prin intermediul
"Remote Desktop"
1С: Enterprise Se determina cerintelor tehnice anumitei programe Da
1С:Configurator Nu Da

(*) - Thin Client - un program prin intermediul unui 1C client instalat local: Enterprise (necesita MS Windows), comunicare cu datacenter efectuat peste HTTPS.
(**) - WEB - client - rularea programului are loc în browser-ul web , legătura cu centrul de date efectuat peste HTTPS.
(***) - Remote Desktop - programe de lansare, prin intermediul client conexiune la distanță, de comunicare cu datacenter efectuat peste HTTPS.


Cerințe tehnice pentru rularea programelor pe o platformă de "1C: Enterprise 8.2" în "Remote Desktop", descrisă în Conectarea la "Remote Desktop".

Pentru unele programe ar putea permite utilizatorilor cu alte dispozitive (de exemplu, smartphone-uri) prin browsere de Internet, cu cerințele tehnice de la acestea sunt determinate separat (comen. Sunt descries in “descrierile de program”). Contorizarea numărului de conexiuni se realizează în conformitate cu regulile generale.

Programe de pe platforma "1C: Enterprise 8.1" și de mai jos

Folosind programe de pe o platformă de "1C: Enterprise 8.1" și de mai jos este posibilă doar în "Remote Desktop". Cerințele descrise în secțiunea Conectarea în "Remote Desktop".

Conectarea în "Remote Desktop"

Pentru a conecta în "Remote Desktop" (Remote Desktop sau RemoteApp, abreviat-RDP), computerul trebuie să fie executaț la una dintre următoarele sisteme de operare Microsoft Windows sau Windows 2003/2008 Server, Windows Server 2008 R2.

Lansarea programului Remote Desktop (mstsc.exe) trebuie să fie versiunea 6.1 sau mai mare. Acesta este deja construit în aceste sisteme de operare (sau disponibil la linkurile de mai sus). În cazul în care programul este rulat Remote Desktop nu funcționează pe un calculator care rulează unul dintre sistemele de operare de mai sus, poate fi necesar să se actualizeze prin actualizarea sistemului Windows Update.

Recent, au existat programe care oferă conectivitate în "Remote Desktop" nu numai cu dispozitive care rulează sistemele de operare de la Microsoft, dar, de asemenea, cu Apple iOS (iPhone, iPod touch, iPad) sau Google Android. Datorită faptului că versiunea de protocol de comunicare folosit RDP 6.1 (sau mai mare) și extinderea acesteia RD-Gateway (TS-Gateway), și care conexiunea se face cu un sisteme de "non- nativi" de operare, sau diferite dispozitive, activitatea de servicii de la ei nu este garantată și trebuie să fie verificate de către utilizator, în fiecare caz în parte.

Cerințe pentru canale de comunicare

Pentru a accesa programe în Clouds.md legătură viteza dorită de utilizator de Internet de la 128 kbit/s (verifica viteza). De regulă, astfel de canal este suficientă pentru funcționarea simultană a 5-7 sau mai mulți utilizatori (deși aceasta depinde destabilitatea și viteza canalului de comunicație de la utilizatori intensitate de sarcină).

Lucrul cu 1C și conectarea cu o rată scăzută (de exemplu, prin intermediul telefoanelor mobile GPRS conexiune) este, de asemenea, posibil, dar aceasta depinde de modul în care vă conectați la programul (de preferat să alegeți opțiunea care generează cel mai puțin trafic) și stabilitatea pe link-ul.

Dacă aveți un canal de comunicare instabil sau nu foarte repede, puteți seta o conexiune prin modul Remote Desktop browser de Internet sau cu instalarea și reduce cantitatea de trafic (de exemplu, prin reducerea transmiterea de grafice). Pentru a face acest lucru:
  • Mod de conexiune prin 1C: Enterprise (thin client), selectați opțiunea "Connection Slow".
  • în modul Remote Desktop pentru a reduce dimensiunea și numărul de culori a trecut pe ecran și pe fila Complex, selectați viteza de conectare adecvat (Start - Run, tip mstsc.exe, apoi Setări) și setați "conexiunea pierdut la pauză."