Ce este "Cloud computing", SaaS și "1C in arenda ?"
Tehnologiei cloud (Сloud computing) - a confirmat deja conformitatea programelor și tehnologie pentru a oferi servicii prin Internet. De fapt, utilizatorul chiriile resurse de calculator , de putere și de software selectat care ruleaza pe servere într-un spațiu special echipate și protejat - datacenter. Aceasta tehnologie a primit numele de la faptul că schemele sunt postate pe computerele de internet de obicei indicate de nori.

SaaS (Software as a Service) oferă clienților cu programe de tehnologie cloud. Clientul are acces la programele închiriate și datele fără a instala programe înșiși și bazele lor de date de la domiciliu.

Pentru "1C chirie", aceasta înseamnă că veți obține acces la programele lor de obicei 1C și zeci de alte programe , cu acces doar la internet . Înșiși sunt instalate și care operează într-un centru de date special, și sunt la dispoziția clienților 24 ore pe zi, 7 zile pe săptămână programele. În această abordare o mulțime de plusuri.
Care este garanția de siguranță și de securitate a datelor mele?
Răspunsul scurt este că o parte din suma maximă pe care le puteți obține de fapt, în lumea modernă de rezonabil bani. Vezi pentru tine: datele sunt stocate într-o special construit pentru acest centru de date, situate în Europa. Accesul la date este posibil numai pentru tine, sau instanță a țării a organiza datele.

Foloseste cele mai noi componente hardware și software. Datele de acces numai prin canale sigure. Personal tehnic cu înaltă calificare. Permisiuni atribuiți singur. Nimeni altcineva, inclusiv angajați “Clouds.md”, nu au acces la datele dumneavoastră. Mai multe detalii...

Utilizarea acestor tehnologii au o tendință comună pentru întreaga lume. De exemplu, Departamentul Apararii al SUA merge la platforma de “cloud”. Și, după cum știți, armata nu ar lua decizii în cazul în care amenință securitatea națională.
De ce este de date stocate în siguranță în centrul de date?
Se crede că de stocare la "curtea din spate» (la birou, la domiciliu) este un loc sigur. Este adevărat acest lucru? Și în cazul în care oamenii comorile lor, la domiciliu sau într- un depozit special (în bancă)?

După cum arată practica, părțile interesate axat în principal pe calculatoare de birou și servere. Exemple de tot felul de măști arată și intrigi ale concurenților apar săptămânal. Vehicule confiscate - și lucrarea este paralizat. Atunci acesta va fi returnat, probabil...

În plus , există o dependență mare asupra personalului. Nu vă puteți imagina cât de multe lucrător de birou pot face cu flash sau unitate de disc... Altfel nu ar fi fost vândute în piețele din diferite baze de date de GAI, inspectie fiscala, etc Pentru ca aceste baze de date sunt păstrate în cadrul acestor organizații și ar trebui să fie protejate cât mai mult posibil de.

Nu toate companiile pot permite echipament de înaltă calitate și suport IT. Și atunci când apar probleme - ar putea fi prea târziu. Într-un caz extrem, puteți demite personalul delincvent, dar aceasta nu va returna date pierdute sau de publicare a.

Dar, în cazul în care datele vor fi stocate offsite și, în general, într-o țară europeană, accesul neautorizat la ele este în mod clar dificil. Și chiar dacă se întâmplă ceva la birou sau de echipamente sau personalul dvs., toate programele și datele vor fi integritatea și securitatea pentru continuitatea afacerii.
Când utilizați acest software complet oficial și legal. Sunteți de acord cu drepturile de autor, în cazul controalelor invulnerabil în acest parametru. De fapt, în biroul dumneavoastră nu poate fi niciun fel de date și software licențiat.
Care este fiabilitatea serviciului dvs.?
Mai bine decit cuvintele lasa-ti sa vorbească faptele.

Înainte de a accepta, puteți încerca serviciile noastre, servicii de testare, precum și orice program să înceapă să plătească pentru asta!

Pe linga aceasts Clouds.md produce compensatie (reducere a valorii de serviciile lor), dacă a existat un eșec în prestarea serviciilor – Dvs nu plătiti  pentru timpul pierdut! Normele de stabilire a compensației descris în acordul cu clientul.