Pentru dezvoltatori

Oferim dezvoltatorilor și consultanților 5 avantaje:
 • Extinderea geografiei. Cu Clouds.MD, vă puteți dezvolta afacerea la scară globală. Postați informații despre programele dvs. pentru 1C în Vitrina. Am creat întreaga infrastructură pentru închirierea programelor dvs. Orice companie oriunde în lume devine potențialul dvs. client!
  Vă plătim redevențe lunare pentru fiecare copie a programelor dvs. 1C pe care le-au folosit clienții de oriunde din lume.
  • Creșterea vânzărilor și extinderea sortimentului. Puteți extinde gama și volumul de servicii oferite, precum și obține o creștere a vânzărilor prin închirierea / vânzarea dezvoltărilor dvs. Nu trebuie să mai căutați clienți. Sarcina voastră este să faceti un produs bun și atractiv.
   Și dacă mai devreme furnizați în principal servicii de consultanță fără a utiliza software, acum puteți extinde gama de servicii. Puteți activa serviciile legate de automatizare fără teama de a vă lăsa blocat în „tehnologie”. Clouds.MD se ocupă de toate problemele tehnice legate de instalarea, configurarea și actualizarea software-ului!
    
  • Sigur și convenabil. Clouds.MD vă permite să organizați o relație sigură cu clientul: acum puteți furniza în siguranță o versiune demonstrativă a dezvoltărilor dvs., fără teama de scurgeri. Clientul nu va putea utiliza programul fără să plătească Clouds.MD, taxa pentru licență. Programele plasate pe site pot fi protejate, astfel încât chiar și după descărcarea configurației, un utilizator neoficial nu o va putea folosi. Prototipurile dezvoltate (versiunile beta) pot fi transferate temporar, controlând durata și volumul drepturilor de utilizare transferate.
   Dezvoltatorii își pot dezvolta programele folosind serviciile Clouds.MD. Acest lucru este deosebit de interesant pentru sarcinile care consumă resurse. Dezvoltatorii economisesc pentru infrastructura IT.
   De asemenea, dezvoltatorii nu trebuie să dezvolte și să negocieze acorduri de vânzare cu clienții, și să suporte riscuri comerciale și juridice.
   Consultanții pot personaliza programe și pot oferi alte servicii clienților folosind datele lor de conectare la Clouds.MD sau în numele clientului. Clouds.MD este responsabil pentru crearea și suportul infrastructurii IT.
    
  • Gratuit și profitabil. Clouds.MD nu necesită nicio investiție inițială de la dvs. - puteți afișa în mod liber informații despre produsele și serviciile dvs. în vitrină. Clouds.MD nu vă percepe nicio plată unică sau lunară. Ca „taxă”, furnizorii postează pe site-ul lor informații despre disponibilitatea și închirierea software-ului lor prin Clouds.MD.
   Noul model de afaceri nu necesită propria forță de muncă în vînzări și juriști, precum și investiții într-un parc IT, care vă poate reduce până la 10-20% din cheltuielile dvs. și vă permite să vă concentrați asupra principalului lucru - dezvoltarea de software și furnizarea de servicii!
    
  • Sub control. Clouds.MD oferă rapoarte periodice despre demonstrații și închirieri ale software-ului dvs. Pe baza acestor informații, puteți face planuri pentru dezvoltarea produselor dvs., precum și să reglementați redevențele din contul dvs. personal. Tariful pentru clienți se bazează pe taxa dvs. de licență plus o taxă transparentă predefinită initial cu Clouds.MD.

Sarcina noastră este să vă creștem veniturile. Va fi o creștere a veniturilor dvs. - va fi o creștere a veniturilor noastre!

Suntem interesați de Vitrina care conține cea mai completă și utilă listă de programe și servicii pe care clienții noștri le vor folosi.

Dezvoltatorii (mai precis, deținătorii de drepturi de autor sau licențiatori) își găzduiesc programele la noi în baza unui acord cu licențiatorul. Taxa de licență este plătită în baza acestuia.

De asemenea, vă puteți crește propriul venit oferind funcții de agenție. Dacă primim plăți de la clienți care au ales serviciul nostru pe baza recomandărilor dvs., atunci veți primi o taxă de agenție.

Cum să începeți cooperarea?

Este suficient să vă înregistrați pe site, să acceptați Acordul cu licențiatorul și să supliniți starea în contul dvs. personal. În contul dvs. personal, puteți specifica informații detaliate despre dvs., inclusiv o descriere a produselor și serviciilor oferite, un link către site, informațiile dvs. de contact. Pentru a afișa informații despre dvs. în Vitrina, trebuie să postați informații despre cel puțin unul dintre programele dvs. (pe care le oferiți în condiții gratuite sau de închiriat) sau despre servicii.

Orice persoană juridică sau persoană fizică care este titularul dreptului de autor al programului și căruia i se poate transfera taxa de licență pentru program, în conformitate cu legislația Republicii Moldova, poate deveni licențiator.

Nu există cerințe de exclusivitate pentru dezvoltatori și furnizori de servicii.

Pentru a vă înregistra partener Clouds.md