Mai ieftin

Avantajele Dumneavoastra: Mai ieftin decit să cumparati 1C

Ati cumpara software-ul, să plătiti pentru upgrade-uri, sa cumparati și construiti "fier", Sa cautati specialiști de servicii scumpi?

Acum aveți posibilitatea să renunțati la toate aceste costuri, și să plătiti doar pentru programele reale utilizate numai în timpul utilizării lor.

Beneficiile dumneavoastră:

  • În același timp, nu trebuie să plătiti o sumă considerabilă pentru programe și servere.
  • Excludeti costurile de renovare și upgrade-uri de servere și programe pentru ei.
  • Reduceti costurile waitstaff.
  • Platiti în avans un cost cunoscut, și nu există surprize, cu locuri de muncă care să implice toate mâinile și accidente.
  • În orice moment, puteți refuza să plătiti pentru programele inutile sau numărul necesar de locuri de munca.

Daca inchiriati mai multe programe de la un singur pachet , suma de economii va fi chiar mai mult prin eliminarea necesității de a cumpăra fiecare configurație separat.

Economii și mai mari sunt realizate pentru companiile care decid să creeze o bază de date unică pentru birourile lor de la distanță (birouri, depozite). În loc de a instala seturi separate și costul de menținere a schimbului de date, puteți crea o singură bază de date, cu plata de o sumă rezonabilă de conexiuni.

Crezi că din al doilea sau al treilea an de program de proprietate ar fi mai profitabil decât închirierea ? Nu uitați să calculeze costurile pentru a face upgrade la server pentru a adăuga pentru a le serviciu lui, și să ia în considerare costurile de arhivare a datelor. Și dacă în acest sistem de operare învechit punct sau server de baze de date, de care au nevoie, de asemenea, să fie actualizate pentru o taxă. Și dacă refuzi program pentru a achiziționa anterior, în caz contrar să-l recupereze, nimeni nu va returna banii cheltuiți.

Astăzi costurile IT și aeriene sunt constante . Acestea sunt dificil de a reduce , și este dificil pentru întreprinderile să distribui. A programe de achiziție și servere necesită diversiune simultană și uneori substanțială de bani din afaceri . Și dacă nu mai utilizați software-ul - nu se poate revinde, iar serverul în acest timp de mai multe ori aproape mai ieftin.

Achiziționarea de serviciile noastre vă permit să facă directe costurile IT și variabile, și nu va necesita o retragere de un timp de circulație si de o sumă mare de bani!